Nyhed

Mandags Frækkerten fra EM kvallen…

Dagens Frækkert har nok omvendt fortegn af, hvad de fleste ville have troet eller tænkt. Men hjemmeholdet har i den grad overrasket ikke kun sig selv, men også resten af Europa. I dag skal de stå en rigtige prøve, mod et normalt kompetent mandskab.

Ukraine – Portugal = 1 = Odds 3,40
Spillet hvor DU få dagens Højeste Odds på dette udfald…

Ukraine topper deres gruppe med 13 point efter 5 kampe og er dermed stadig ubesejrede. Det syldes mest, at de slap afsted fra Portugal med en remis på 0-0. Herefter har de sejret i alle de øvrige opgør.

Scoreren på 11-1 er faktisk interessant. De har fået bygget et mandskab op, der både kan score – men også holde fjenden væk. Det sidste har de haft store udfordringer med tidligere.

Vi mener at den selvtillid og optimisme, samt den styrke de har i denne periode, gør dem til et yderst kompetent landshold. Vi tror på dem i dag, selv om den er lige på kanten.

*

Portugal har været lidt la la de senere år, selv om de har en af de absolut tørste stjerner indenfor fodbolden. Men en mand kan ikke gøre det alene, selv om man til tider har haft tilbøjeligheder til at tro det, når det kommer til Ronaldo.

Kun 8 point har Portugal fået indtil videre i deres første 5 kampe, men er som hjemmeholdet stadig ubesejrede. De spillede også remis mod Serbien, som vi mener er helt til hundende i denne omgang.

Så vi har faktisk ikke så meget tiltro til gæsterne fra Portugal, selvom de har Cristiano Ronaldo på holdet. Det bliver et tæt opgør, men vi vover at tror at Ukraine henter point og dem alle 3.

Ukraine – Portugal = 1 = Odds 3,40
Spillet hvor DU få dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top