Nyhed

Mandags Frækkerten fra den næstbedste italienske liga…

Vi slutter af i Serie B med et opgør vi på redaktionen godt ved bliver tæt, men vi har alligevel en rigtig god fidus til hjemmeholdet – som ser ud til at have fået hul på bylden. Så det er en kamp der er lige på vippen, men vi tror fuldt og fast på en hjemmesejr.

Pisa – Pordenone = 1 = 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Pisa ligger pt i midten af rækken med 9 placeringer og 5 point op til dagens gæster. Men afstanden virker større på papiret end i virkeligheden. Det er for det første utroligt tæt i Serie B og ingen hold har rigtigt gjort en forskel endnu ud over topholdet fra Benevento.

Formen er over middel i denne periode og de gør det hæderligt både ude og hjemme. Selvfølgelig er hjemme bedst også for Pisa og de har endnu ikke tabt til dagens gæster nogensinde. Vi er ret overbeviste om, at den stat holder også efter dette opgør, som ender med en hjemmesejr.

*

Pordenone ligger nr. 2, med en jævnmålscore som de fleste hold i rækken. Kun 5 point skiller nr. 2 fra nr. 13, så et nederlag kan sende et hold langt ned, mens en sejr kan gøre det modsatte.

Pordenone er et af de bedste mandskaber foran egne fans, men det er ikke her de skal spille i dag. På udebane er det en helt anden snak, for her har de haft det stramt gennem hele sæsonen. Kun 1 sejr og 3 nederlag efter 6 kampe. Pordenone er ikke et udemandskab og vil hjemtage det 4. nederlag på udebane i dag.

Pisa – Pordenone = 1 = 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top