Nyhed

Mandags “Frækkerten” fra den italienske turnering…

Vi slutter i den italienske turnering, med et opgør fra Serie C, hvor de 2 mandskaber begge kan ende i Serie B i næste sæson, men gæsterne har mest at tabe med et nederlag.

Pordeone – Monza = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere bonusser

Pordeone topper deres gruppe i Serie C og ligner et hold, der allerede er rykket direkte op i Serie B. De er hele 10 point foran nr. , med kun 8 runder tilbage.

Selv om formen er godkendt, har de alligevel sat nogle “sjove” kampe til på det seneste. Hjemme er de begyndt på smalle sejre, remis’er og sågar nederlag.

Vi tror dog ikke at de allerede har taget badetøflerne på, men det virker en smule som om, at de ikke helt har samme motivation som tidligere i sæsonen. Monza er heller ikke deres favorit modstander hjemme, da de kun har prøvet at tabe til gæsterne, foran egne fans.

*

Monza ligger faktisk også komfortabelt, men ender næsten helt sikkert i kval-spillet og skal dermed ud i de nervepirrende knald eller fald kampe. Men formen er god og sålænge at der er mulighed for en direkte oprykning, skal den søges.

Selv om det er på udebane, har Monza det fint når de besøger Pordeone. De 2 seneste gange de har været på dette stadion, har de sejret til rent mål. Af de 5 gange de har mødt hinanden ude og hjemme, har Monza sejret de 4 og hjemmeholdet en enkelt.

Så selv om historik ikke altid kan bruges til noget, så tager vi dette parameter med i det valgte spil. Men det er også fordi Pordeone har en god form og kun har tabt 1 kamp ud af de seneste 15.

Pordeone – Monza = 2 = Odds 3,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere bonusser

To Top