Nyhed

Mandags Frækkerten fra den italienske Serie A…

Mandagens sidste anbefaling fra BettingNews redaktion, er hentet i den bedste italienske række Serie A. Her går vi lidt imod Bookmakerne, da vi mener at dagens hjemmehold absolut godt kan bide fra sig og byde de bedste op til dans.

Cagliari – Lazio = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du får Kr. 1.000,- i Bonus som NY bruger…

Cagliari ligger på 4. paldsen med 4 point og en placering efter dagens gæster. Cagliari har været den helt store positive overraskelse i denne sæsons Serie A og formen er stadig høj og mandskabet intakt. 

Hjemme foran egne fans har de hentet 5 sejre, 1 remis og 2 nederlag. De 2 nederlag var i de 2 første hjemmekampe og siden har de fejet alt modstand af banen. Selv om det er et formstærkt gæstende mandskab så tror vi bare ikke på, at Cagliari taber kampen. I vores optik ligner den en remis.

*

Lazio er også i forrygende form og senest slog de Juventus hjemme foran egne fans. Det giver selvfølgelig selvtillid, men træerne vokser ikke ind i himmelsen. Ja, Lazio er helt klart det stærkeste hjemmehold i Serie A i denne sæson – men det er slet ikke det samme på fremmed græs.

Her har man også tabt nogle kampe og det var bl. a Inter og SPAL og spillet en enkelt remis mod Bologna. Så selv om Lazio tog en fin skalp i sidste runde, så er de trods alt på udebane i dag, hvor de gerne vil have en sejr, men nok også er tilfredse med det ene point.

Cagliari – Lazio = 1X = Odds 1,90
Spillet hvor du får Kr. 1.000,- i Bonus som NY bruger…

To Top