Nyhed

Mandags Frækkerten fra den danske Superliga…

Den ind i mellem noget utilregnelige Superliga har vi igen taget med i vores anbefalinger denne mandag. Og vi tror at den er lige så utilregnelig som den plejer, dog begrunder vi vores valg, der går mod Bookmakerne og sikkert også mange andres syn på opgøret.

OB – AaB = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus at spille for…

OB er inde i en noget uskøn periode, der ikke rigtigt giver point på kontoen. De seneste 7 kampe har givet 5 nederlag og 2 sejre, så det spiller ikke rigtigt for fynboerne.

Hjemme på Fyn har de gjort det nogenlunde, med sejre over FCN, Hobro og Hosens. Ikke videre modstandere man bør frygte på dette niveau. De har så også tabt til FCM og AGF i samme periode. Så der er masser af ubalance og manglende konstanthed.

Senest da AaB var på besøg sidste år i december, tabte OB med 1-2. Et resultat vi selv har spekuleret i. OB virker ikke som et stabilt hold og er på vej ned i tabellen igen, efter et ellers godt efterår.

*

AaB har kun tabt 2 kampe i deres 10 seneste af slagsen og det var begge gange hjemme. Et syndrom de allerede i sidste sæson fik, hvor de ikke fik særlig mange point hjemme. I denne har det dog været en anelse bedre.

Ude er de til gengæld flyvende. De tabte dog de 2 første opgør, men siden har de stort set tromlet alle modstandere ned, når de har været på besøg. De fik dog kun remis mod Randers, men har vundet mod de øvrige.

Vi ved godt at denne anbefaling er lige på kanten, men vi har en god mavefornemmelse og den plejer altid i julemåneden at blive belønnet. Så det går vi også ud fra at den gør i dag – selv om mange nok er uenige, ligesom Bookmakerne.

OB – AaB = 2 = Odds 2,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Julebonus at spille for…

To Top