Frække

Mandags “Frækkerten” fra BNs panel…

Dagens “Frækkert” er et af de opgør fra Premier League, som man nu er begyndt at spille om mandagen for, at brede runderne ud, så de ikke kun er koncentreret om lørdagen og søndagen – hvilket vi er glade for.

Brighton – Stoke = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får de frækkeste Bonus til 3x indsatsen…

Oprykkerne fra Brighton har gjort det hæderligt og har stadig den der oprykker gejst og tro på egne evner, som nogle oprykkerhold kan leve længe på. Men der er ikke noget der er nemt af den grund.

De ligger pt. nr 8 og får de en sejr i dagens kamp, har da stadig fat i de hold som er ved at forsvinde væk i toppen af Premier League. Og hjemme på Amex Stadium har de faktisk kun tabt en kamp i sæsonen.

Det var i premierekampen til Manchester City – og det er ingen skam – og siden har de ikke tabt foran egne fans. De efterfølgende 5 kampe har givet 3 sejre og 2 gange remis og en score på 7-3. Vi tror på dem i dag.

*

Stoke har været i Premier League i en årrække, men har det som sædvanligt ret stramt i rækken og pt. ligger de nede på 15. plads, med kun 3 point ned til den dyre nedrykningsstreg.

De har haft en smule optur på det sidste, men det har også været mod hold, som ikke selv er helt oppe og ringe. I dag møder de et hold, der stadig spiller på oprykker gejsten, med et fanatisk og begejstret hjemmepublikum i ryggen, hjemme på Amex Stadium. Vi tror ikke på dem.

Brighton – Stoke = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får de frækkeste Bonus til 3x indsatsen…

To Top