Frække

Mandag’s “Frækkerten” fra BNs Experter…

Dagens “Frækkert” er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi har udpeget et opgør mellem 2 jævne mandskaber vi er helt sikre på, ikke vil komme til at slå med om en evt. oprykning når sæsonen går på held.

R. Oviedo – Zaragoza = 1 = Odds 1,85
Spillet hos Verdens Bedste Bookie med LIVE TV…

R. Oviedo er ikke at betragte som et af de hold, vi skal forvente slå med om oprykning. De har vist en del ustabilitet og det er især ude, det slet ikke fungerer. Men så er det faktisk helt som det plejer i La Liga 2. for Oviedo.

Det er hjemme på Nuevo Carlos de skal sætte deres lid til at hente point og det gør de normalt også. 2 ud af de 3 første er også endt med sejr, foran egne fans i denne sæson. Oviedo har vundet de 3 ud af de 5 seneste møder og har kun tabt et opgør.

*

Zaragoza kan slet ikke få det til at spille her i starten og med kun en sejr i 6 kampe, er der en del udfordringer der skal løses. Scoren på 5-7 indikere tydeligt, at den offensive del af konceptet lader en del tilbage at ønske – nemlig mål.

Selv om styrkeforholdet mellem disse 2 mandskaber ikke er det største, vurderer vi på redaktionen, hjemmebanen vil få en stor betydning i dette opgør, og dermed falde ud til hjemmeholdets fordel.

R. Oviedo – Zaragoza = 1 = Odds 1,85
Spillet hos Verdens Bedste Bookie med LIVE TV…

To Top