Bonus

Mandags Bonussen fra La Liga 2 på BN…

Så er det blevet den næstsidste runde i denne sæson for Spaniens næst bedste række La Liga 2. Begge dagens mandskaber bør være motiveret, da det handler om hhv. oprykning og nedrykning. Begge mandskaber har en realistisk chance for at opfylde deres mål, men i dag er det kun det ene hold der får de point de skal bruge for at indløse målsætningen.

Girona – Alcorcon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Girona har vundet deres seneste 6 kampe i streg og har i den grad fundet vejen til målet. Det er det helt rigtige tidspunkt til at toppe, lige her før de vigtige Play Offs kampe. Men formen har været stabil længe og kun 2 kampe er tabt i de seneste 15 optrædener – så Girona har en klar plan når de går på banen og eksekverer den.

Girona vil gerne ende som nr. 3, da de så kommer til at spille den første Play Offs runde mod Gijon, som de lige har slået for et par runder siden. Så derfor er det vigtigt at vinde dette opgør, så de ende i en 3 eller ev.t 4 plads. Hvis de bibeholder den nuværende form, så ligner de et godt bud på den sidste oprykker fra La Liga 2 til næste sæson og på redaktionen tror vi faktisk på, at det vil være Girona der trækker det længste strå.

*

Alcorcon er stadig ikke sikker på at have reddet sig i denne sæson, da evt. 2 nederlag i de 2 sidste runder i værste fald kan ende med at sende dem et niveau ned, hvor dette er den ene. Formen kunne helt klart godt have været bedre, selv om der er kommet en smule mere positive resultater på det seneste. Men igen, så har det været mod hold der lå en længere ned i tabellen end Alcorcon selv og det var kampe de skulle vinde.

I dag er modstanderen af en helt anden kaliber og i en form, som er rækkens absolut bedste. Da hjemmeholdet også i den grad har noget at spille for, ser det sort ud for Alcorcon, som bestemt ikke er glade for udebaner. Så vi har ikke meget til tro til, at Alcorcon får så meget som et ben til jorden, mod et så godt og formstærkt mandskab som dagens hjemmehold. Vi tror de taber stort.

Girona – Alcorcon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top