Bonus

Mandag’s Bonus’en fra Superligaen…

Vi har tilladt at hoppe over i den danske Superliga, hvor vi mener at der ligger et godt odds i et ulige opgør og venter. Disse 2 mandskaber mødte hinanden i sidste runde, i en kamp hvor der var drama lige til det sidste. Helt så meget drama tror vi ikke på i dag, når de spiller i Parken.

FC Købehavn – AGF = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

FC København smuttede forbi dagens gæster fra AGF, med deres sejr på 2-1. Der var en del ballade da kampen var ved at dø ud, som også kostede 3 advarsler for usportslig opførsel til 2 spillere fra AGF og en fra FCK. Det var selvfølgelig følelser der kom uden på trøjen, da AGF nu mistede deres 3. plads til netop FCK. Nu kan FCK sø gøre det onde ved AGF ved, at vinde dette opgør som vi forventer. Dermed vil de lægge sig 6 point foran AGF og så bliver det nok svært at hente for Aarhusianerne.

FCK har ikke været lige så stærke hjemme i egen hule, som de plejer. Men der har været træner udskiftning og omstilling til en lidt anderledes spillestil og det har kostet lidt på point kontoen. Men formkurven er helt klart stigende og det forventer vi den fortsætter med. Nu er der så også fans på lægterne og det vil helt klart højne hjemmeholdets moral og motivation. Vi tror på københavnerne.

*

AGF har bestemt ikke haft det bedste forår og den gode placering ved årsskiftet er ved at blive skiftet ud med 4. plads eller det der er værre. Taber AGF i dag og FC Nordsjælland vinder. så ligger AGF á point med FC Nordsjælland, bare med en bedre score. Og så er presset blevet max. på AGF og spillerne. For en 5. plads giver en lang næse, mens en 4. plads giver en Play Offs mulighed om at komme med i EL kvalen.

Så det gælder om som minimum at ende på 4. pladsen, for ellers vil der blive rigtigt mange skuffede AGF fans der går på sommerpause. Formen har været nede og krise kan man vel godt tale om. i hvert fald hvis man ser tilbage på efteråret. I forvejen er AGF ikke blandt de bedre når det kommer til udebane, hvor de kun har vundet 3 gange i denne sæson. AGF har et par gange lavet mirakler i Parken og det har de brug for i dag. Men vi ror ikke på dens slags her på redaktionen – men på et nederlag til gæsterne fra Aarhus.

FC Købehavn – AGF = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top