Bonus

Mandag’s Bonus’en fra Spaniens La Liga…

Oprykkerne har vist ganske fin stil og styrke indtil videre, men i dag vil de få det rigtigt svært. Etablerede La Liga hold er en helt anden størrelse end de er vant til og det vil de få at mærke i dag, når de møder et af de lidt bedre af slagsen.

Cadiz – Sevilla = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Cadiz sluttede som nr. 2 i La Liga 2 efter sidste sæson og er derfor rykket direkte op i Spaniens Bedste række la Liga. De havde det svært i premieren hvor de mødte Osasuna, som har ligget i La Liga i nogle sæsoner. De mangler stadig fart og en bedre defensiv – men det kan der arbejdes på.

I det efterfølgende opgør mødte de Huesca, som er det 2. oprykkerhold fra La Liga 2 og her vandt de med 2-0, endda på udebane. Så de har løftet sig spillemæssigt fra La Liga 2 niveau, men mangler stadig en hel del, hvilket de vil få at føle i dag – på den hårde måde. Vi tror de taber med 2-3 mål.

*

Sevilla vandt Europa League i sidste sæson og skal derfor spille med i Champions League i denne. I de 10 seneste kampe om point (inkl. Europa League), så har de kun spillet en enkelt remis og vundet resten. Det fortæller lidt om kontinuitet og styrke. Hold som Manchester Utd., Wolves og Inter i finalen er blevet slået.

Sevilla har ikke spillet deres første sæson kamp endnu, men har vist lige så stor styrke i deres optakts fase, som da de sluttede sæsonen af med EL titlen. Spillerne glæder sig til CL kampene og deres selvtillid og fodboldglæde er intakt. De tager den første sejr i La Liga i dag.

Cadiz – Sevilla = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top