Bonus

Mandags Bonus’en fra redaktionen…

Dagens Bonus anbefaling er hentet i England i en af deres mange pokal turneringer. Denne er dog den største og den vigtigste – nemlig FA Cup’en – og det er også her at der er mange penge at tjene for de mindre klubber. Og begge dagens mandskaber tilhører de “mindre klubber”.

Oxford City – Northampton = 2 = odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

Oxford City spiller til dagligt langt nede i de engelske rækker. Rækken kaldes i daglige tale for National League South. Det er det 6. bedste niveau og de penge der findes her, er enten meget små eller sikkert “Sorte”. Men Oxford City har haft svært ved at komme op igen fra mudderet. I denne sæson ser det heller ikke bedre ud.

Formen er rimelig, når man ser på det ud fra deres eget niveau – men dagens gæster spiller 3 niveauer højere op – og det vil gøre en forskel. Selvfølgelig er Oxford bedst hjemme og det er da også en Pokalkamp hvor alt kan ske – men det kommer ikke til at ske her – for Oxford taber med mere end 1 mål.

*

Northampton spiller til dagligt i League One og har naturligvis et langt bedre mandskab end dagens hjemmehold. Ikke fordi man bliver millionær af at spille her, så er der en hel del flere penge i denne række – end i hjemmeholdets. Så derfor er der naturligvis også langt bedre spillere at finde her.

Northampton ligger i den tunge ende af League One, men har faktisk gjort det OK på udebane. 3 nederlag mod topholdene og 2 sejre mod midterhold. Så vi er slet ikke i tvivl om, at de her både går og får en sejr og går videre til 64-dels finalerne.

Oxford City – Northampton = 2 = odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds…

To Top