Bonus

Mandag’s Bonus’en fra Primeira Liga…

Vi er taget et smut til Portugal, som stadig slå en del med Corvid-19 i befolkningen og er derfor et af de kande vi stadig ikke må rejse til. Men de må gerne spille fodbold i landet, til glæde for de mange fanatiske fans som følger portugisisk fodbold.

Portimonense – Maritimo = X2 = odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Portimonense har spillet 27 kampe indtil nu i sæsonen og har kun hentet 3 sejre. De er til gengæld næsten mestre i at spille remis, hvilket de har gjort 12 gange – de øvrige 12 kampe er tabt. Så det er ikke så mærkeligt at Portimonense ligger og roder på 17 plads, som er lige under stregen. 

Med 7 point op til en redning og kun 7 runder tilbage, ser det rigtigt svært ud for hjemmeholdet i deres bestræbelser på at overleve i Primeira Liga. Vi tror ikke på en sejr, men en remis ville næsten føles normalt, da også gæsterne har det med at spille mange kampe remis.

*

Maritimo har spillet 10 kampe remis i denne sæson, men har vundet 6 gange, hvilket er dobbelt så mange gange som hjemmeholdet. Så det er på ingen måde et super hold der kommer på besøg, men et hold der til gengæld også er gode til at spille remis.

Maritimo har 7 point mere, så en sejr vil selvfølgelig næsten sikre dem en forbliven – men en remis vil også gaven sagen. I redaktionens øjne ligner det en 1-1 eller 2-2 kamp og findes der en vinder, tror vi mest på gæsterne.

Portimonense – Maritimo = X2 = odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top