Bonus

Mandags Bonus’en fra panelet på BN…

Vi slutter mandagen af i den næst bedste italienske række Serie B, hvor rækkens tophold i dag gæster et hold der har det rigtigt svært hjemme. Men ude er de på højde med dagens gæster – så vi tror å en udesejr her.

Pordenone – Empoli = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Pordenone har ikke gjort det godt, men heller ikke helt elendigt. Men det har alligevel været noget usammenhængende roderi. 9 kampe er afviklet og ikke mindre end 6 af disse kampe er endt remis. 4 af dem her på Stadio Guido Teghil, hvor kampen spille i dag. Det er så også de eneste 4 point de har fået på hjemmebane.

De øvrige 8 point de har opnået i sæsonen er hentet ude. Så Pordenone befinder sig helt klart bedste som gæster. Men sådan er det ikke i dag, hvor de selv er hjemmehold. Normalt plejer de at have styr på dagens gæster, men den forfatning Pordenone er i i denne sæson og periode, så får de højest det ene point – som de har fået i 2/3 af deres kampe.

*

Empoli er som dagens gæster også gode på udebane, hvor de kun har tabt 1 kampe efter 4 kampe. Det var mod hjemmestærke Venezia, som også er med i toppen af ligaen. Ellers er det blevet til 2 sejre og en enkelt remis. Formen er også rigtig god og konstant.

Kun et nederlag i de seneste 15 kampe fortæller om stabilitet. Og kun 4 af disse er endt remis. Så Empoli vinder ofte deres kampe, både hjemme og ude. Det kan være det ender med en pointdeling, men det har vi også garderet os for. Vi tror i hvert fald ikke på hjemmesejr.

Pordenone – Empoli = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top