Nyhed

Mandags Bonus’en fra Italiens Serie A…

Det er jo lidt vovet at udse en kamp fra Italien, da der er mange begivenheder, der iblandt sportsbegivenheder der bliver aflyst. Det er effekten af, at Corona (Covid19) er noget til Europa og især Italien. Men dette opgør har fået lov til at blive afviklet.

(Nu alligevel aflyst grundet Covid-19)

Sampdoria – Verona = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

Sampdoria ligner et mandskab der er på vej ned. I hvert fald hvis man ser på både placeringen og formen. Placeringen er lige over stregen, med kun 1 point til holdet lige under. Lige pt. ser det ud til at det er Sampdoria og Genoa der slås om at undgå den sidste plads.

Formen er heller ikke noget at råbe hurra for. Faktisk er der mere grund til tårer. Kun 4 point i de seneste 5 kampe fortæller om at der er noget der ikke fungerer. Når man så tillægger, at Sampdoria kun har fået 4 point i deres seneste 6 hjemmekampe, så virker det svært.

De 2 af kampene var mpd hhv. Juventus og Napoli, så Fair nok – men de øvrige kampe har været mod middelmådige mandskaber. Når disse 2 mandskaber møde i Sampdoria skifte de normalt til at vinde og denne gang er det Verona’s tur. Sådan kan man naturligvis ikke stille det op, men formen siger os, at Sampdoria ikke vinder i dag.

*

Verona ligger 1 point efter Napoli, som indtager den sidste af de europæiske placeringer. Men Verona har en kamp i hånden, så de kan selv bestemme om de vil forbi Napoli og snuppe denne plads. Formen indikerer i hvert fald, at der er god grobund for at tro på succes.

Ingen nederlag i deres 9 seneste Serie A kampe og det borger alligevel for noget. Hold som bl.a Milan, Lazio og Juventus er bland de mandskaber som Verona har snuppet point fra i denne periode. Vi tror på en tæt kamp, hvor remis bestemt er en mulighed. Men findes der en vinder vil det blive Verona.

Sampdoria – Verona = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

To Top