Bonus

Mandags Bonus’en fra den danske Superliga…

Dagens 2. anbefaling er fra den hjemlig Superliga, som også snart sendes på juleferie. Her er det 2 formstærke mandskaber – men vir vurderer, at hjemmeholdet form nok ikke er tilstrækkeligt for at hente en sejr og sidste sæsons danske mestre.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

OB er et rigtigt svært mandskab at forholde sig til. De spiller ind i mellem glimrende fodbold og i andre tilfælde er det svært at se hvad de laver i Superligaen. Men OB er også et meget ungt hold og mangler måske en smule hår på brystet og erfaring. Der er i hvert fald for mange udfald i deres form og spillefacon.

Formen har været bedre på det seneste og især hjemme på Fyn har de været stærke. Men OBs kvaliteter på udebane savner til gengæld en hel del og det er nok det der bevirker at de ender i den forkerte halvdel, når rækken deles op. De skal nok bide fra sig i dag – men over 90 minutter så taber kan de ikke så imod sidste års mestre.

*

FC Midtjylland har smagt det “søde” liv og har faktisk gjort det uden at det har kostet synderligt i den hjemlige liga. Topper i denne periode rækken  og kun mandskaber kan følge med i FCMs tempo. Det er SønderjyskE og Brøndby IF. Men vi tror, at til sidst vil det være midtjyderne der løber af med titlen.

Efter 6 udebanekampe i Superligaen, har de kun tabt 2 af dem – selv om de også har haft CL i benene. Scoreren hedder godt nok 10-11, men det skal man ikke lægge så meget i. OB har kun vundet 1 kamp ud af de seneste 8 møder med FCM og nr. 2 kommer ikke i dag.

OB – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top