Nyhed

Mandages italienske Bonus med julesmag…

Vi har fundet et opgør mellem  af de mest formstærke mandskaber i Serie A i denne periode, men er ret overbeviste om, at udeholdet ikke får noget med hjem alligevel. Hjemmeholdet er årets overraskelse i Serie A efter redaktionens mening – og de stopper ikke op her.

Cagliari – Sampdoria = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus på k. 1.000,-…

Cagliari har placeret sig på en 4. plads, kun 2 point efter Lazio på 3. pladsen. Inter og Juventus virker til at være stukket af i toppen. Især formen er bemærkelsesværdig. Ikke et eneste nederlag i de 10 seneste Serie A kampe, er ret godt gået.

De lagde lidt tungt ud og tabte 2 af de 3 første kampe. Men siden har de haft et solidt koncept, både hjemme og ude. I dag er de hjemme og det er her de tabte i starten af sæsonen. Men i de seneste 5 kampe har de fået 4 sejre og en remis foran egne fans. Den 5 kommer i dag.

*

Sampdoria er også i rigtig god form, men ligger alligevel hele 12 placeringer under dagens hjemmehold. 12 point er det blevet til efter 13 runder og det er langt fra nok. Stregen er da også kun 2 placeringer væk og 2 point.

Udfordringen for Sampdoria er ikke hjemme foran egne fans, men når de spiller på udebane. Her har det på ingen måde været nogen succes indtil videre. De 5 første udekampe gav alle et nederlag, men Sampdoria vandt dog seneste udekampe mod SPAL.

Det sker ikke igen. SPAL ligger næstsidst og ligner en sikker nedrykker. Hjemmeholdet ligner der imod et mandskab der skal spille med om de sjove pladser og fortsætter den nuværende form og fest, så kan det måske ende med Champions League, for Cagliari. Vi føler os ret overbeviste om en sejr til hjemmeholdet.

Cagliari – Sampdoria = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus på k. 1.000,-…

To Top