Bonus

Mandagens VM “special Bonus” fra BN….

En god weekend set med de nordiske holds øjne, da Danmark sejrede og Island fik spillet en fornem remis hjem mod Argentina. Igen i dag er det et nordisk hold, nemlig vores broderfolk Sverige som skal i ilden for første gang.

Sverige – Syd Korea = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud fra Bookmakerne…

Sverige har ikke Zlatan mere, men har mere fået et helt hold der alle spiller for det samme. Det har gavnet holdet, at de ikke længere skal læne sig op af en enkelt spiller.

Men man har også kunnet se, at man savner ham en smule. Evnen til at lave mål er ikke i samme grad hos de andre spillere, som da Zlatan var en del af truppen.

Faktisk er det kun blevet til 2 af slagsen i de seneste 9 kampe, så her er nogle knapper der skal skrues gevaldigt på, hvis de skal tro på avancement efter gruppespillet. Kan de holde de rappe koreanere fra at score, så ser vi en rimelig chance for en svensk sejr – ud fra en god organisation og en større fysik.

*

Syd Korea er holdet med de hurtige fødder og et noget anderledes spillestil. Organisatorisk mangler de stadig en del, men de er virkeligt kommet efter den del af spillet også.

Fysikken er af naturlige årsager blandt de mindste ved dette VM, men det kompenserer de med deres hurtige spil og utrolig rappe fodskifter og boldomgang. De kan sagtens drille ved dette VM.

Syd Korea har som Sverige også udfordringer foran modstandernes mål, så det kan sagtens gå hen og blive en meget lige kamp med en remis som udfald – som ved deres 2 tidligere indbyrdes møder. Vi giver dog Sverige et lille plus.

Sverige – Syd Korea = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste tilbud fra Bookmakerne…

To Top