Frække

Mandagens vilde belgiske Frækkert…

Jupiler League lægger kamp til dagens sidste anbefaling som er i kategorien “Frækkert’en”. Vi indrømmer gerne, at den nok i mange øjne er en smule på kanten, men vi syntes at der er mange indikationer på vores valg er det rigtige.

St. Liege – Waasland-Beveren = X2 = odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

St. Liege skal helt tilbage til starten af december måned for, at finde en kamp hvor de har fået point. Det var dog ikke i forbindelse med en sejr, men remis. Seneste sejr i Jupiler League ligger helt tilbage til starten af november, så det er helt skævt i Liege.

De seneste 4 kampe er alle endt med et nederlag og de 2 seneste var hjemme til hold der placeret i samme del af tabellen som dagens gæster. Både Mouscron og St. Truiden vandt i Liege – så vi sætter vores lid til, at også dagens gæster henter mindst det ene point.

*

Waasland-Beveren er bestemt ikke mesterskabskandidat. De kæmper der imod nedrykning og er placeret lige over stregen med 1 point mere en holdet lige under. Waasland-Beveren har kun fået 1 point i deres seneste 3 kampe, men de var også mod hold fra den øverste del af tabellen.

Waasland-Beveren har faktisk været bedst på udebane og har hentet 12 af deres 19 point på fremmed græs. De har fået point i 6 ud af 10 udekampe og her har bl.a Genk og Chaleroi fået ørene i maskinen, med Waasland-Beveren som gæster. Vi tror på mindst det ene point i gen i dag.

St. Liege – Waasland-Beveren = X2 = odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top