Sikre

Mandagens valg af dagens “Sikre” spil…

Mens vi venter på den sidste og altafgørende kamp med vores landsholds møde med Irland, er der ikke så meget på programmet – men alligevel er der lidt guf at nørde med og det har resulteret i et par anbefalinger.

Vi starter i den danske 1. Division, hvor det er 2 formstærke hold der mødes, men dette til trods er vi overbevist om, at der findes en vinder og vi ved hvem.

Vendsyssel – Thisted = 1 = Odds 1,75
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomst Bonus…

Vendsyssel er kommet igang igen, efter de havde en periode hvor tingene bare ikke flaskede sig for dem. Men det har nu ikke kostet mere end, at de stadig ligger nr. 3, som giver adgang til kvalgruppe kampene om, at ende i Superligaen.

Hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring er de rækkens næstbedste mandskab på hjemmebane og har en fornuftig score på 15-8. Det betyder ca. 2-1 pr. kamp efter de første 8 hjemmekampe.

Vendsyssel slog formstærke Esbjerg på udebane i seneste kamp og vi vurderer de ridder videre på den bølge, som de ligger og surfer på i denne periode af turneringen.

*

Thisted er noget mere ujævne i deres præstationer, men er ikke noget dårligt hold. På udebane er de faktisk rækkens bedste, hvor de stadig er ubesejrede.

Dog har de ikke mødt nogle af de bedre hold på udebane endnu og det er her at tingene vil tage en drejning. Selv om de gør det godt på fremmed græs, er Vendsyssel en helt anden størrelse end bundholdene fra divisionen.

Vi tror på redaktionen ikke på Thisted i dag, trods styrken ude. Og ja, de ligger endda en plads højere end Vendsyssel, men det får os ikke til at vakle. Vi er helt overbeviste om endnu en hjemmesejr til Vendsyssel på Nord Energi Arena i Hjørring.

Vendsyssel – Thisted = 1 = Odds 1,75
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Velkomst Bonus…

To Top