Nyhed

Mandagens UNL “Frækkert” på BettingNews redaktion…

Mandagens sidste anbefaling er hentet i den noget lavere Liga C i UEFA Nations League, hvor det er de hold der var lavt indrangeret ved opdeling af niveau og grupper ved lodtrækningen.

Cypern – Norge = 1X = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

Cypern skal bare have 1 point for at sikre sig forbliven på Liga C niveau og å er det Slovenien der må en tur ned i D. Det var der nok ikke så mange der lig havde set komme, men Cypern har fået skrabet et mandskab sammen der kan stå s meget i vejen, at de ikke taber alle deres kampe.

På udebane gør de dog, men på på ferieøen er de faktisk slet ikke så ringe endda. Slovenien tabte, Bulgarien og Montenegro har kun fået remis – så de begynder at udvikle for det lille ø-landshold. Vi tror på et frækt point til et godt odds.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Norge kan nok ikke nøjes med remis og skal frem og hente en sejr, for ellers vil Bulgarien sandsynligvis hoppe forbi. De slog dem ganske vist 2-0 hjemme, men det virkede ikke overbevisende.

De har da også tabt til Bulgarien på udebane og fik kun en remis på 1-1 med hjem fra Slovenien, som har været ringere hjemme end Cypern. Så det er bestemt ikke bare en walk-over mere, at tage ned på øen og spille feriebold – de skal tages mere alvorligt nu.

Vi tror ikke på t Norge’s offensiv er så kreativ, at den kan skabe en sejr, mod et defensivt rimelig godt Cypern hold på hjemmebane.

Cypern – Norge = 1X = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

To Top