Nyhed

Mandagens UNL “Frækkert” fra redaktionen…

Vi slutter dagens anbefalinger af i den laveste gruppe, nemlig Gruppe D. Men selv om de er de ringeste hold i Europa, så er det alligevel rimelige tætte kampe de spiller. Vi har dog fundet vinderen af det valgte opgør.

Hviderusland – Moldova = 1 = 1,50
Spillet hvor du får de fleste FreeBets som kunde…

Hviderusland er heldigvis hjemme i dagens kamp, for på udebane er de ikke meget bevendte, selvom de henter et enkelt point i ny og næ. De fik da også kun en remis med hjem ved deres besøg i Moldova.

Hjemme på det nationale stadion Stadion Dinamo i Minsk er de en helt anden størrelse at spille imod på dette niveau. De har da også vundet deres 2 første hjemmekampe i gruppen, men det var også mod svage hold som San Marino og Luxembourg – men Moldova er fra samme lag og niveau.

*

Moldova ligger kun nr. 3 i gruppen efter Hviderusland og Luxembourg. Dem tabte de forøvrigt 0-4 til, da de var på besøg i lilleputstaten. Så deres evner på udebane er der ikke noget at skrive hjem om.

Moldova har aldrig vundet i Hviderusland og gør det heller ikke idag, men selvfølgelig er der en “heldig” lige om hjørnet, men den tro bare ikke på, her på BettingNews.

Hviderusland – Moldova = 1 = 1,50
Spillet hvor du får de fleste FreeBets som kunde…

To Top