Nyhed

Mandagens udmelding fra BettingNews…

BettingNews redaktion har tilladt sig at hive teltpælene op og holde en uges ferie på den portugisiske ferieø Madeira. Det betyder ikke, at vi stopper med de daglige anbefalinger, men det kan godt hænde at de først er udlagt på de sociale medier lidt senere end vi plejer. Men de vil være at finde hver morgen på BettingNews.

Redaktionen rejser for det overskud der var i sæsonen 2020/2021. Det blev til 14.785,- og det er på de forslag der bliver udlagt dagligt. Vi spiller dog for kr. 500,- pr forslag, med en startpulje svarende til 10 spil. Det betyder at vi har næsten tredoblet vores beholdning i sidste sæson (sommer-til-sommer) på vores anbefalinger.

Det er selvfølgelig ikke så meget med tanke på det daglige indskud. Men vi går kun efter at få en årlig tur, hvor vi selv skal spytte så lidt i som muligt – med koner og kærester. Og næsten 15.000,- pr. mand dækker faktisk rigeligt en god ferie på et 5 stjernet hotel.

Når vi taber er det meget sjældent begge/alle 3 anbefalinger der går ned. Det betyder at det er oftest er mellem 25-50% der tabes. Når der vindes med begge/alle vores anbefalinger tjener vi oftest 100%. Når det er de høje odds der går hjem og det er et lavt der misses, er der normalt også overskud.

Du kan jo selv prøve at lægge kr. 100,- og så spille for kr. 10,- på vores forslag. På den måde kan du se at det giver overskud på den lange bane. Men du skal helst ikke bruge af overskuddet før du har nået et eller andet mål eller en periode.

Vi lander i dag og så skal vi ud og nyde det gode og varme vejr (27-28*) den næste uges tid – og se en masse…!

To Top