Nyhed

Mandagens tyrkiske “Special Bonus” fra Super Lig…

Vi er denne mandag smutte en tur ned i varmen i den tyrkiske del af fodboldverden, hvor nyoprykkere fra 2 sæsoner siden, bliver ved med at imponere. – Vi tror de gør de fortsætter.

Antalyaspor – Basaksehir = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny kunde…

Antalyaspor ligger og ender sikkert også efter sæsonen – i midten af rækken. Der er stort set lige langt op til det sjove, som der er ned til fiaskoen. Vi forventer da også at de stadig er i Super Lig i næste sæson.

Hjemme foran egne fanatiske fans i feriebyen Antalya på Antalya Arena er de ikke særligt skræmmende. Kun 3 sejr og samlede 13 point er det blevet til, efter 10 kampe. Det skræmmer ingen. De får det 4 nederlag på Antalya Arena i dag.

*

Basaksehir røg op i Super Lig i forrige sæson og sluttede helt oppe bagefter de bedste, til stor overraskelse for mange. Men ingen havde forventet at de i deres 2. sæson, skulle ligge så højt som de gør.

De kan ikke ligge højere, for de topper rækken – endda lidt komfortabelt med hele 6 point ned til nr. 2 Galatasaray. Så i denne sæson ser det ud til at de kan gå hele vejen, hvis de da ikke falder sammen til sidst, som i forrige.

I dag spiller de ude, men det er ikke en udfordring. For som rækkens bedste udehold, med kun et nederlag og hele 7 sejre, efter 10 kampe, så kender de deres besøgelsestid, når de er gæster. Vi er slet ikke i tvivl om en udesejr her.

Antalyaspor – Basaksehir = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som Ny kunde…

To Top