Nyhed

Mandagens Tyrkiske Jule Bonus fra redaktionen…

Vi tager lige et hop ned i varmen og den bedste tyrkiske række Super Lig, hvor vores yngling igen er på banen og som endnu engang overrasker positivt i toppen af rækken.

Basaksehir – Konyaspor = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Basaksehir rykkede op for 2 sæsoner siden i den bedste tyrkiske række og ha i begge forudgående sæsoner endt helt oppe i det sjove selskab. Dog har deres deltagelse internationalt endnu ikke båret frugt.

Men hjemme i Tyrkiet er de ved at skabe respekt og blive et etableret mandskab i toppen af den tyrkiske Super Lig. Også i denne sæson er de med helt fremme og det til trods for, at de også har spillet med i EL.

Med placering som nr. 4 med kun 1 point op til nr. 2 og 4 op til toppen, så er mesterskabet absolut stadig indenfor rækkevidde. Vi er slet ikke i tvivl om, at de tager endnu et step mod den titel i dag. De har trods alt kun tabt 1 kamp hjemme.

*

Konyaspor er truet af nedrykningsstregen der kun ligger 2 point væk. Kun 14 point er det blevet til efter de første 14 runder til Konyaspor, så oprykningen er stadig en svær størrelse.

Skal de overleve er det ikke på udebane at de skal regne med så mange point. De gjorde det godt i starten – som alle oprykkere – men da det blev hverdag, blev det også svært. 4 ud af de 5 seneste udekampe er tabt – med en score på 6-12. Nej vi tror overhovedet ikke på gæsterne.

Basaksehir – Konyaspor = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top