Frække

Mandagens tyrkiske “Frækkert” spil på BN…

“Frækkerten” har vi hentet i den tyrkiske liga Super Lig, hvor vi ikke mener at kampen er så fræk endda, men Bookmakerne har sat et så højt odds, at vi kunne lægge den ind under denne kategori – selv om den sagtens kunne have været en “Bonus”.

Konyaspor – Karabukspor = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie hvor DIN Bonus bare ligger og venter…

Konyaspor har bestemt ikke haft en glans sæson og ligger derfor og roder nede i bunden af den tyrkiske Super Lig, på en 16. plads, som er den bedste plads under stregen.

De er dybt afhængige af hjemmebanen, da de er elendige ude. Her er det kun blevet til 1 point efter 7 kampe, så det er ikke her de skal sætte deres lid. Men hjemme på Buyuksehir Belediye i Konya har de fået 10 point og i dag får de endnu 3 til regnskabet.

*

Karabukspor er i endnu mere elendig forfatning end hjemmeholdet og ligger absolut sidst i ligaen. 8 point efter 14 kampe og en score på 13-24, er ikke rar læsning for nogen der har hjertet i klubben.

De har fået 2 af deres 8 point på udebane, efter 2 gange remis. Formen er også helt til rotterne. De har ikke fået et eneste point i ligaen siden midten af september, så selvtilliden kan ligge på et meget lille sted. Vi tror bare ikke på dem.

Konyaspor – Karabukspor = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie hvor DIN Bonus bare ligger og venter…

To Top