Nyhed

Mandagens tyrkiske “Frækkert” på BN…

Vi kan se frem til en uge, som er præget af de mange igangværende pokalturneringer, i de lande vi plejer at fokusere på. Så i dag er der kun 2 anbefalinger vi kan stå indenfor og denne er hentet fra den tyrkiske Super Lig.

Bursaspor – Konyaspor = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Bursaspor har sejlet op af åen siden midten af december og de har ikke formået at få vendt skuden lige siden. 5 kampe i streg uden en enste sejr og de er af dem er endda afviklet hjemme på Bursa Atatürk Stadyumu .

Man kan ikke engang skyde skylden på skader, for dem har der ikke været flere af end hvad man kan forvente. Så det er simpelthen det man kalder for en krise.

De har fået 2 point i det nye år efter 2 kampe. Vi tror bare ikke på, at det 3 eller flere kommer i dag – især med tanke på gæsternes form.

*

Konyaspor er som sagt i forrygende form i denne periode. Den periode har varet siden midten af november, hvor kun et enkelt nederlag på udebane til Trabzonspor er at finde.

Det har alt andet lige sendt Konyaspor op i den sjove ende og de ligger da også på pladsen lige udenfor det sjove selskab og Europæisk deltagelse i næste sæson. Kun 2 point på 45. pladsen skiller dem har denne triumf.

Vi er overbeviste om, at de fortsætter med deres form og spil og de er da også det 3. bedste hold til at spille på udebane i Super Lig. Den forsigtige vil halvgarderer – men vi tror på alle 3 point.

Bursaspor – Konyaspor = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top