Frække

Mandagens tyrker Frækkert på redaktionen…

Også dagens sidste anbefaling “Dagens Frækkert” er hentet i den bedste tyrkiske række Super Lig. Denne kamp spilles også en smule tidligere, men dog først kl 17:00. Her har vi fidus til et af rækkens stærkeste udehold mod et af de mere formsvage hold i Super Lig.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor dikke skal Bruge NemID…

Yeni Malatyaspor ligger og roder midt i rækken, men skal helt sikkert nok klare skærene og overleve i rækken. Men formen er i en skidt forfatning i denne periode og der er lidt langt mellem snapsene. Ind i mellem har de dog lidt optur og får lidt point, men det hører efterhånden til sjældenhederne. 

Det var ellers en rigtig flot sæsonstart hvor Yeni i lang tid var med fremme og lignede et mandsskab der skulle lege med. Men da skaderne og sygdom begyndte at ramme truppen, var det tydeligt at se, at der ikke er kvalitet nok i bredden. Selv om Yeni er hjemme i dag, så tror vi faktisk på et fleremåls nederlag.

*

Trabzonspor har kun tabt en kamp ud af 11 stykker på udebane, hvilke naturligvis gør dem til et af de bedste udebanemandskaber i Super Lig. Formen i denne periode er også rigtig god og fortsætter det på den måde, så skal de til at slå med om de sjove pladser. 

Og det er lidt formen der er afgørende, for Trabzonspor gør det godt både ude og hjemme og når tingene flyver for dem, så kan de matche de bedste hold. Senest har de slået sidste års mestre Basaksehir og også Besiktas. Samme skæbne er det overgået flere af de gode hjemmehold. Så vi forventer en sikker sejr og tro den bliver med mere end 1 mål.

Yeni Malatyaspor – Trabzonspor = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor dikke skal Bruge NemID…

To Top