Bonus

Mandagens tidlige tyrkiske Bonus kamp…

Dagens tyrkiske Bonus afvikles allerede kl 14:00 og skal derfor tages stilling til, lidt tidligere end dagens 2 øvrige kampe. Vi har igen taget et kig på det holdt vi har stor tiltro til, men dog ikke bliver mestre. Hjemme skuffer de meget sjældent.

Gaziantep – Göztepe = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste odds hver dag…

Gaziantep er stadig blandt de bedre hjemmehold i den tyrkiske Super Lig og har kun tabt en enkelt kamp på eget græs i denne sæson. Det var den seneste mod Galatasaray, så det er på sin vis godkendt. Kampen endte 1-2 og Gaziantep var faktisk rigtigt godt med i kampen, men fik ikke lukket ordentligt af.

I dag er det en modstander af en helt anden kaliber og det er en noget mindre kaliber. Her vil Gaziantep igen få den plads de skal bruge, da dagens gæster ikke forventes at presse på samme måde som Galatasaray gjorde. Så vi forventer at Gaziantep gør som de plejer hjemme – nemlig at vinde.

*

Göztepe skal til at stramme garnet, hvis de ikke skal have et nedrykningsspøgelse med til træning. For så mange point er der heller ikke ned til stregen og en dårlig periode kunne nemt sende holdet langt ned. Vi forventer dog ikke, at Göztepe falder igennem, da hjemmebane nok skal give dem tilstrækkeligt med point.

Ude kommer der så tilgengæld ikke så mange. De har vundet et par kampe mod de tunge hold, men også sat point til i9 ud af 11 udekampe. Så det er ikke her de skal lægge alle æggene i kurven. Gaziantep plejer at have et godt tag på dagens gæster og vi skal mange år tilbage for at finde det seneste nederlag til Gaziantep, både hjemme og ude. 

Gaziantep – Göztepe = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste odds hver dag…

To Top