Frække

Mandagens tidlige “Frækkert” fra varmen…

Vi slutter dagens anbefalinger med endnu et opgør fra de portugisiske ligaer, men denne gang er det fra den næstbedste række Segunda Liga, hvor det er 2 af de største klubbers talenthold der tørner sammen.

Kl. 17:00
FC Porto (B) – Sporting (B) = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selv om du er kunde…

FC Porto (B) kan jo ikke rykke op, men som talenthold gør man bare sit bedste hver gang, da spillerne jo gerne vil ende i A-truppen. På hjemmebane er Porto’s næstbedste mandskab rigtig gode, med 11 sejre i 15 opgør.

Men dette opgør indeholder også en anden nerve, da det er 2 af de store klubber der her tørner sammen, bare på talent niveau. Så der er både prestige og ære på spil – mellem disse 2 hold. Vi er ret sikre på, at hjemmeholdet vinder.

*

Sporting (B) har ikke så meget talent i denne sæson, de har i hvert fald haft det svært i den næstbedste række. Med en placering som næstsidst og med 6 point op til en redning, ser det rigtigt svært ud for holdet.

Når så heller ikke formen og evnerne på udebane er i deres favør, ser det rigtigt svært ud i dette opgør. Ingen tvivl om, at de vil få “kam til deres hår” og det vil sidde endnu mere sjusket når kampen fløjtes af efter de 90 minutter.

FC Porto (B) – Sporting (B) = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selv om du er kunde…

To Top