Frække

Mandagens svenske Frækkert på redaktionen…

Mandagens sidste anbefaling kan godt på nogle virke som lige på kanten af sund fornuft. Vi ser ikke ikke kun efter resultater – men også de tendenser der er ved de enkelte hold og den udvikling – eller mangel på samme, som vi også ser. Her er det Allsvenskan vi har kigget på.

Helsingborg – Norrköbing = 1X = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets højeste BONUS…

Helsingborg var kommet ind i en bedre periode indtil de mødte topholdet Malmö FF, som virker helt ustyrlige i denne sæson. Hele 7 kampe i streg havde givet point, hvilket ikke er så normalt for Helsingborg. Det har hold dem inde i varmen og er derfor ikke røget helt bagud i tabellen.

Så det virker som om, at Helsingborg er ved at få mere styr på både spil og defensiv – og også er begyndt score i modstandernes ende. Så der er pil op af, selv om den ikke står lodret. Vi fornemmer endnu en remis og point til hjemmeholdet i dette opgør – Helsingborg er trods alt langt bedre hjemme.

*

Norrköbing er efter en super start faldet en smule i niveau. Efter at have ligget alene i spidsen er de nu overhalet af Malmö FF. Det skyldes bl.a at der kun er opnået en sejr i de seneste 4 kampe, hvor 2 er endt remis og en er tabt. 

I staren kørte de med klatten på udebane, men er nu blevet meget mere ordinære på fremmed græs. Det er det der giver os troen på, at hjemmeholdet har en chance for mindst det ene point – og Norrköbing skal lige have blance i spillet igen – og det når de ikke til idag.

Helsingborg – Norrköbing = 1X = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets højeste BONUS…

To Top