Nyhed

Mandagens svenske Frækkert fra Allsvenskan…

Vi slutter mandagen af på den anden side af Sundet, i den bedste svenske række Allsvenskan. Her mødes 2 af de hold mange havde troet vil være med til, at kandiderer til mesterskabet – men sådan er det langt fra gået.

Elfsborg – IFK Göteborg = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Elfsborg var meget svingende i starten af sæsonen, men har fået stabiliseret holdet og har kun tabt et opgør de seneste 10 gange de er gået fra banen – ude og hjemme. 

Det betyder at de har flyttet sig væk fra bunden og nu placeret sig på en 8. plads, som er pladsen lige efter dagens gæster fra Göteborg. Kun 2 gange har de forladt hjemmebanen som tabere, efter 12 kampe – så her er det svært at få point. Vi tror på et målrigt tæt opgør, hvor hjemmeholdet henter alle 3 point.

*

IFK Göteborg er i noget ringere form, efter en ellers god start på sæsonen. Men på det seneste er der ikke kommet mange point ind på kontoen og derfor har deres placering været rimelig stationær i en periode. 

Kun 1 sejr i de seneste 6 kampe og ellers 4 nederlag og en enkelt remis. Det er tydeligt at formen ikke er der. Disse 2 hold spiller normalt meget tætte opgør og ofte remis.

I dag mener vi bare, at Göteborg ikke har det der skal til for, at hente det ene point. Formkurverne er modsat rettet på de 2 mandskaber og Elfsborg hjemmebanefordel mener vi, gider dem en fordel til 3 point.

Elfsborg – IFK Göteborg = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top