Frække

Mandagens svenske Frækkert fra Allsvenskan…

Endnu et opgør fra den bedste svenske række, hvor det igen er 2 mandskaber med hver sin styrke og det er igen hjemmeholdet der er det bedste. Vi syntes at odds’et er lige i overkanten – men det er jo kun til vores fordel.

Elfsborg – Sirius = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Elfsborg indtog 3. pladsen før denne runde og har en ganske glimrende form, som er jævn og balanceret. De er kun gået fra banen som tabere en enkelt gang efter de første 11 runder og vi kan ikke se at der skulle være indikationer på tilbagegang.

Elfsborg er stadig ubesejrede hjemme på Borås Arena, med 2 sejre og 3 gange remis. Så det er jævne resultater, men vi fornemmer alligevel at mod dagens gæster, så er de bare et bedre mandskab og især med den fordel hjemmebanen giver dem. Vi tror på en sikker sejr med et enkelt mål.

*

Sirius havde næsen lidt fremme i starten af sæsonen, lidt ligesom i den foregående. Men er faldet hurtigere sammen i år og ligner et mandskab der ikke kan få balancen tilbage. Kun 1 sejr i de seneste 5 kampe og en negativ målscore. Det ligner noget vi har set før.

Sirius har for vane at lægge godt ud og når så det bliver hverdag og den smalle trup bliver ramt af skader, så er reserverne ikke gode nok. Vi ser en jævn kamp med et hjemmehold der vil være mest i boldbesiddelse. Et smalt nederlag ligger og venter på dagens gæster på Borås Arena.

Elfsborg – Sirius = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top