Bonus

Mandagens Svenske Bonus spil på BN…

Selvom det er en underlig sæson, med indblanding af Corvid-19, så er den svenske liga meget lig sig selv. De spiller selvfølgelig også vinter-vinter turneringer og kunne skubbe starten af deres i 2020. Så der er mange kendte tendenser at måle efter.

Östersund – Örebro = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS at spille for…

Östersunds har en af Allsvenskan bedste forkurver i denne periode og efter en lidt skæv start, er de begyndt at løfte sig hurtigt op i rækken. Bl.a rækkens nr. 3 Elfsborg fik Östersunds styrke at føle og tabte hjemme til dem. 

De har hele tiden været gode på udebane, men hjemme har det knebet lidt. Men det er her at de har fået tingene til at køre. Vi fornemmer helt klart, at et hold hvor det kører både ude og hjemme er rigtig svære at have med at gøre og dagens gæster har ikke en form der kan matche dette. Vi ser en sikker hjemmesejr.

*

Örebro ligger og roder ikke så langt fra nedrykningsstregen og har haft en skidt form over en længere periode, med kun sporadiske sejre over formsvage mandskaber. Det kan man bestemt ikke kalde dagens modstandere for.

Scoreren er negativ over de seneste 5-6 kampe og det er netop den defensive fase der er problemet. Örebro lukker simpelthen for mange mål ind. Det er svært at vinde når man i snit lukker mere end 2 mål ind i hver kamp. I dag vil de også lukke mindst 2 mål ind og tabe igen.

Östersund – Örebro = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS at spille for…

To Top