Sikre

Mandagens Superliga Sikre anbefaling…

Vanen tro spilles der også Superliga om mandagen og her er det “igen” AGF der har fået tjansen, men i denne sæson bliver det nok ikke til lige så mange. AGF er stadig med om at nå ind i det forjættede land Europa League, som vil være vildt stort for dem.

AGF – Vejle = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AGF sendte finske Honka hjem med 5-2, så kampformen er slet ikke så ringe på nuværende tidspunkt. Bare det at have spillet om point tror vi har en medvirkende faktor på spillet. Ligeledes har AGF allerede fået fart i spillet, selv om det er tidligt på sæsonen.

AGF har kun tabt 3 gange hjemme i Aarhus i 2020 og kun 2 gange er det endt remis. 9 sejre er det blevet til og det gør dem til et ganske habilt hjemmehold. Vi tror de er vokset siden sidste sæson og den selvtillid spillerne virker til at bære rundt på, vil smitte af i Superligaen.

*

Vejle er oprykkere og har selvfølgelig en form for gejst med til opgøret. Men det er en ung trup og vi tvivler lidt på, om den er blevet klar nok til starten af denne sæsons Superliga. En ting er træningskampe, som forøvrigt er gået hæderligt.

Men i dag står de overfor et mandskab, der spiller internationalt. Som har forberedt sig på internationale opgaver og som allerede er i en slags kampform. Vi tror at Vejle vil starte sæsonen helt OK, men ikke i den første runde på Aarhus stadion – her tabere de.

AGF – Vejle = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top