Nyhed

Mandagens Superliga Sikre anbefaling på BN…

I dag er det den første mandag i den nye vintertid og det virker som om, at temperaturen også har omstillet sig til vinter i samme moment. Men vi vil dog alligevel varme os ved dagens Sikre spil, hvor vi har fået et Odds vi syntes er ret bimmelim – men TAK til Bookmakerne.

AGF – FC København = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

AGF har haft en god periode, men er dumpet ned i et hul, som vi har lidt svært ved at vurdere hvad årsagen er til, at det er sket. De seneste 2 kampe er tabt og her har det været defensiven den har været galt med.

At tabe i Randers er ingen skam med den form de har vist på det seneste. Men nederlaget hjemme i seneste kamp til Silkeborg, vidner om et hold der stadig mangler modenhed.

Resultatet på 3-4 vidner om, at defensiven stadig sejler – men også at man stod overfor et gavmildt forsvar, som Silkeborg er kendt for i denne sæson. I dag vil det ikke være tilfældet og får de ikke lukket af bagude, så taber de igen – som vi redaktionen er ret sikre på, at de gør.

*

FC København er ved igen at finde sig selv og melodien, efter de blev ramt af skader hos 2 meget vigtige spillere. De er ikke kommet tilbage, men der er så blevet justeret på holdet og andre har måtte påtage sig mere ansvar.

De tabte 1-3 i Brøndby, men ellers har det set fint ud i både EL og Superligaen. Vi tror på, at FCK igen har fundet balancen g stabiliteten og så mener vi, at AGF er et let offerlam, når de først kører for FCK.

Selv om FCK har spillet EL kamp i torsdag, så er der gået så lang tid, at den kamp forlængst er ude af benene. Ståle stiller med det absolut bedste mandskab for, at holde trit med FCM.

AGF – FC København = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top