Nyhed

Mandagens Superliga Frækkert på BN…

Vi slutter af i den hjemlige andedam, som har givet os en del udfordringer, men også en hel del guld. Vi vover endnu engang med et opgør fra den bedste danske række Superligaen, hvor vi har samme favorit som nok de fleste har.

AC Horsens – Esbjerg = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

AC Horsens har haft det virkeligt tungt i denne sæson og er kun kommet med i Superligaen i denne sæson, på yderste mandat via en overlevelse i ned/oprykningsgruppen.

Men med en manglende kvalitativ spillertilgang er de samme sted i denne sæson. De har godt nok 1 point mere end dagens gæster, men formen virker en smule dykkene og ikke stigende. Selv om de er hjemme tror vi faktisk ikke på dem i dag.

*

Esbjerg har haft en stigende formkurve, især når det er hjemme. Ude ser det bestemt ikke for godt ud og med en tung start på sæsonen, er de placeret næst sidst.

Nogle ville nok undre sig over vores valg. Men vi ser et Esbjerg hold der er ved at komme igang. Det var det samme i sidste sæson hvor det jo endte super fint. 

Historisk har Esbjerg også et godt tag på Horsens og det er jo et slags lokalopgør, hvor hjemmebanen ikke nødvendigvis giver den stor fordel. Esbjerg har vundet 6 ud af de seneste 8 gange de har været gæster på Horsens Stadion. Vi tror på endnu en i dag.

AC Horsens – Esbjerg = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får det højeste Odds på dette udfald…

To Top