Nyhed

Mandagens Superliga Frækkert fra Vestegnen…

De 2 pokalfinalister mødes i endnu en kamp, men denne gang i form af et Superliga opgør, som ikke har så meget at sige og som ikke gør den store forskel i stillingen.

Brøndby IF – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Brøndby IF fik ikke den sæson de selv havde lagt op til og håbet på. Der har været alt for meget ustabilitet i deres resultater og spillet har bestemt heller ikke været særligt godt. Fight og indstilling er ikke altid nok i fodbold.

Heller ikke pokalfinalen gav det forventede udbytte og det er derfor svært at se tilbage på en sæson med glæde – ud over at man slap af med Zorninger. Selvfølgelig vil de gå på banen for at vinde, og det vil også give dem en mental fordel – vi tror bare ikke at det vil lykkedes.

*

FC Midtjylland er stadig et godt hold, selv om de ikke ender som danske mestre i denne sæson. De fik ikke sejren i seneste runde over FCK gratis, men selvfølgelig var københavnernes motivation nok ikke der hvor den skulle være og armene var nok heller ikke komet helt ned endnu.

Men FCM spillede bedst i det opgør og viser en løbende udvikling i spillet, SÅ vi er elt ikke i tvivl om, at de igen til næste sæson vil byde FCK op til dans. FCM vil selvfølgelig også gå efter en sejr og de har noget at have det i, efter pokaltitlen.

Vi mener på redaktionen at de 2 øverste hold i Superligaen er et niveau bedre og det vil blive bevist igen i dette opgør, som FCM ikke vil tabe. Det er jo sådan, at BIF selv har sparet den indstilling op, både grundet deres fans og deres tidligere dominans i dansk fodbold – de vil endnu engang forlade banen med bøjede hoveder.

Brøndby IF – FC Midtjylland = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top