Nyhed

Mandagens Superliga Frækkert fra København…

Her er et af de mere interessante Superliga opgør fra Mesterskabs spillet i denne runde. Her skal et lidt “forpint” Brøndby mandskab skal se om de kan rejse sig i turneringen, efter de er gået videre i Landspokalen.

FC Nordsjælland – Brøndby IF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Nordsjælland kom med på den sidste plads i Mesterskabs slutspillet, men har lagt godt fra land i deres 2 første kampe. De spillede senest remis mod FCM og slog runden før Vendsyssel på udebane.

Så de har sat motoren i gang og vil efter redaktionens mening blive et af forårets hold. Det har Hjulman jo også vist flere gange før. De har endnu ikke tabt hjemme på kunstgræsset i 2019 og det gør de heller ikke i dag.

*

Brøndby IF fyrede Zorninger og ansatte en tidligere spiller. Men det har ikke haft den samme effekt, som da Manchester Utd ansatte Solskajer, det ville være synd at sige.

Det går noget mere bumpende på Vestegnen end ønsket, men de fik da en triumf, da de slog AaB ud af Landspokalen, med en sejr på 1-0, hjemme på Brøndby Stadion.

Men de var bestemt ikke overbevisende i det opgør. Det var selvfølgelig en pokalkamp og derfor ekstra nerve, men Brøndby var noget på hælene og spillet virker ikke til at have flyttet sig meget. Vi tror ikke på dem i dag.

FC Nordsjælland – Brøndby IF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top