Bonus

Mandagens Superliga Bonus på BN…

I dag har vi kun fundet anledning til at anbefale 2 kampe, da vi syntes at det ser noget tamt ud på dagens udbud af kampe. Her er det den danske Superliga der lægger kamp til med et opgør vi anser som en sikker hjemmesejr.

SønderjyskE – Lyngby = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

SønderjyskE tog på juleferie med en rigtig god fornemmelse i maven og en placering der gav forhåbninger om noget succesfuldt. Men det virker som om, at det er blevet nede i maven og ikke har noget benene igen, for 2021 har bestemt ikke været et succes år indtil videre. De vandt årets første kamp og har vundet en pokalkamp mod Fr. Amager.

Så de er nu dalet ned på en 6. plads, som er den sidste placering der går med over i Mesterskabs slutspillet. Med kun 5 runder tilbage inden rækken opdeles og kun 4-5 point ned til 2-3 mandskaber, kan de langt fra føle sig sikre på, at de skal spille med i den sjove halvdel. De får dog en chance i dag til, at vise at de er bedre en de resultater de indtil nu i 2021 har opnået. Det tror vi på at de gør og henter 3 meget vigtige point.

*

Lyngby har forbedret sig, men mangler stadig stabilitet. Men det ene point de stjal fra FC København, var et tegn på moral og fremgang. Men den kamp blev spillet hjemme i Storkøbenhavn, hvor de har været en tand bedre end ude. Men det har sand for dyden ikke været noget at råbe hurra for. I dag er det stort set i den anden ende af landet og på udebane.

Kun 3 point efter 8 kampe er der opnået og en score på 9-20. Så der er en hel del at arbejde med trænerstaben, hvis deres udebane koncept skal begynde at høste point der batter. Den ene sejr de har fået var mod OB i årets første kamp. Måske var Lyngby bare bedre forberedt, for efterfølgende har de ikke været overbevisende. Vi tror heller ikke på dem i dag.

SønderjyskE – Lyngby = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top