Nyhed

Mandagens Super Sikre spil fra Eliteseren…

Vi starter denne mandag op i den bedste norske række Eliteserien, hvor vi har en god og trofast ven i hjemmeholdet, som ikke har skuffet vores forventninger en eneste gang i denne sæson. Og som vi forudså er de tophold.

Bodö-Glimt – Vålerenga = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Bodö-Glimt er i denne periode det absolut mest formstærke mandskab og hvis de selv tror de kan gå på vandet, så er det faktisk helt forståeligt. De er ikke gået fra banen som tabere siden….!

Ja det var i maj de tabte senest og ser man 10 kampe tilbage, så er der kun kommet en remis oveni – de 8 øvrige kampe foran egne fans er vundet. De vinder og vil som minimum bibeholde samme pointantal som topholdet Molde, der har lukket lidt færre mål ind.

*

Vålerenga har haft det jævnt i denne sæson, selv om de lagde ud med brask om bram. Men de har bare ikke kunnet holde tempoet og har haft en længere ubalanceret periode. Derfor er de ikke med hvor det er sjovt længere.

Der er 8 point op med kun 12 runder tilbage. Det lyder selvfølgelig ikke af så meget, men når formen er til hundende – så virker det langt væk. 5 point i 5 kampe, hvoraf kun 1 var sejr. Det skræmmer i hvert fald ikke hjemmeholdet eller dets fans. Sikker hjemmesejr.

Bodö-Glimt – Vålerenga = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top