Nyhed

Mandagens Super Sikre fra SuperEttan…

SuperEttan er den næstbedste række i Sverige og vi har fundet en anbefaling som dagens Sikre, som nok ikke er så oplagt for de fleste. Men vi er ganske fortrøstningsfulde på BN…

Örgryte – GAIS = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Örgryte har svinget mere end et pendul på et Bornholmerur, men er igen ved at finde melodien, efter en ellers rigtig god start. Det er dog ude de største problemer har været, for hjemme er der kun tabt 1 opgør.

Og dagens kamp er netop hjemmeforan egne fans på Gamla Ullevi i Göteborg og her plejer de at være rigtige svære at hamle op med. Vi er sikre på, at den 3 hjemmesejr kommer i dag.

*

GAIS er ikke et af de hold man regner skal slås med om oprykning, men det er gået lidt værre end man selv havde håbet på. For starten har været mere ujævn end en pløjemark og pt. er de da også kun placeret som nr. 12 – det sidste hold over stregen.

De 2 seneste kampe er tabt og det var også udebanekampe. De er blevet tabt med samlet 1-4 og det har været mod hold, som har stort set samme styrke hjemme, som Örgryte. Vi er ret sikre på et nederlag til GAIS i dag.

Örgryte – GAIS = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top