Nyhed

Mandagens Super Bonus fra Premier League…

Så er der næsten dømt topopgør i den engelske Premier League – normalt ville disse 2 mandskaber have været med i toppen, men i denne sæson har starten være fuld af udfordringer.

Manchester Utd. – Arsenal = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Manchester Utd. og Solskjær har fået deres at se til, efter en sæsonstart som ikke har set alt for stabil ud. Det er svært at se hilke idéer nordmanden har, for det skinner ikke rigtigt igennem i kampene.

Efter 6. runder ligger United nr. 8, med hele 10 point op til topholdet Liverpool. Der er dog kun 5 point op til nr. 2 City, så der er ikke mere afstand end det er til at arbejde med.

Men så skal de også holde op med at smide point i kampe hvor de er dominerende. Hjemme skal de nok gøre det godt, men når de er på udebane så hænger det ikke sammen. I dag er de hjemme og henter alle 3 point.

*

Arsenal ligger med 3 point mere på en 4. plads i Premier League. Kun et enkelt nederlag er det blevet til og det var ude mod Liverpool, hvor de fleste mandskaber kæmper forgæves. 

Det virker som om, at Arsenal har en stil og at den bliver mere og mere tydelig som sæsonen skrider frem. Skader kan man ikke forudsige, men kan man undgå dem, så skal Arsenal nok slutte helt oppe blandt de bedste.

Arsenal har spillet 3 udekampe og her har de hentet en af hver. Det vil sige et nederlag, en sejr og en remis. Muligheden for en remis er helt klart til stede, men vi tror dog mest på United når det er på Old Trafford og en hjemmesejr.

Manchester Utd. – Arsenal = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top