Bonus

Mandagens Super Bonus fra La Liga…

Dagens gæster kan selv bestemme om de vil slutte som nr. 1 i La Liga og det kunne godt se ud, som det bliver tilfældet. Men der skal ikke sættes mange point til før, at ærkerivalerne smutter forbi. 

Granada – Real Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Granada har haft en god sæson og slutter lige over midten, efter vores vurdering. Granada er en af de klubber hvor pengene er små og mandskabet ikke er så bredt, så derfor er det ganske glimrende at ende på en 9-12 plads i en række med 20 hold i den bedste spanske række.

Det var dog mest i starten af sæsonen, at de havde den gode form og masser af optimisme. Men skader og en lidt smal trup gjorde, at Granada havde brug for pausen med Corona, da de var gået lidt i stampe. Men formen er stadig lidt af et misk mask og mod et mandskab som Real Madrid, går de sikkert efter et så smalt nederlag som muligt.

*

Real Madrid kan selv afgøre om de skal stå som mestre efter sæsonen. De ligger foran med hele 4 point ned til FC Barcelona, med kun 3 runder tilbage. Det virker ret komfortabelt og Real Madrid er ikke en klub der får gummiben lige før målstregen.

De er også rækkens bedste udehold og har da også vunde de udekampe som har været spillet efter genstarten. Så Real Madrid er der hvor de skal være og hvor vi kender dem. En sejr i dette opgør og så er mesterskabet så godt som sikret.

Granada – Real Madrid = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top