Sikre

Mandagens sten “Sikre” svensker…

Vi starter op på den anden side af Sundet i den bedste svenske række Allsvenskan, hvor vi har fundet et opgør mellem to hold der er placeret i hver sin ende af rækken og hvor vi syntes at Bookmakerne har smidt et latterligt godt odds.

Kalmar – Sirius = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Kalmar er med fremme i den bedste svenske række , hvor de indtager en 5. plads, efter de er kommet ind i en god form. Starten var lige lovlig ujævn, men det er der rettet op på.

De 3 seneste kampe har givet sejre og sidste hjemmekamp slog man sidste år mestre fra Malmø FF, med hele 3-0. Så den normale stærke hjemmebane er igen ved at indfinde sig og det bliver helt sikkert en flermåls sejr.

*

Sirius ligger næstsidst med kun 4 point efter 7 kampe. Scoren hedder 6-13, så de er på ingen måde kommet godt ind i sæsonen, eller bare i nærheden af at finde en rytme.

Derudover ligner holdet et feltlazaret, hvor 7-9 spillere sikkert ender med at må melde afbud, og det er Sirius slet ikke bredde nok til at kunne løfte. Det ikke kun ligner en massakre men ender også som en med et stort nederlag.

Kalmar – Sirius = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top