Bonus

Mandagens “Special Nytårs Bonus” fra Eksperterne…

Vi slutter denne, for mange tømmermændsramte dag, med en anbefaling i kategorien “Special Bonus” med et opgør vi har hentet i den næstbedste engelske række Championship. Der er kun et udfald af denne kamp til et endda godt Odds.

Leeds – Nottingham F. = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får nytårets højeste Bonus som Ny Kunde…

Leeds virker til at have noget i posen i denne sæson og er pt et af de mest formstærke hold i Championship. I dag spiller de så hjemme foran egne fans på den legendariske Elland Road, fra tiden hvor Leeds altid lå i den bedste række.

De har lidt 3 nederlag og det var på stribe i en periode, hvor et par af de vigtigste spillere, var skadet og en ude med karantæne. Men efter de alle 3 var tilbage har den stået på point i alle kampe hjemme og kun 1 er endt remis.

Leeds er blandt de bedste hold i Championship og i en forrygende form i denne periode med mange kampe. Vi kan slet ikke se et nederlag for os på redaktionen, med tanke på gæsternes pinlige niveau på udebane.

*

Nottingham F. er faktisk lidt pinlige på udebane. Jo de har fået 3 sejre, men de har nu meret virket tilfældige end pga en god form eller godt spil. Stabilitet er ikke deres varemærke.

Formen er slet ikke god med kun 1 sejr i de seneste 5 kampe og scoren på 7-12 skræmmer heller ingen hjemmehold. I samme periode har Leeds en score på 8-3, så en sejr på flere mål er helt klart ikke utænkeligt. Vi spiller dog bare på rens sejr.

Leeds – Nottingham F. = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får nytårets højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top