Bonus

Mandagens “Special Bonus” valg på BN…

Dagens “Special Bonus” har vi været et smut nede i den næstbedste spanske række La Liga 2 og hente og vi er faktisk en smule overrasket over det Odds, som Bookmakerne har udlagt i dette opgør!

Cadiz – Reus Deportiu = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3x indsatsen i Bonus som ny kunde…

Cadiz har kun vundet 4 ud af 14 kampe hjemme og ude og ligger derfor og roder lige under midten af tabellen. Selv om man er rækkens næstbedste mandskab ude, hjælper det ikke meget hvis man er elendig foran egne fans hjemme på Ramón de Carranza i Cadiz.

Kun 1 enkelt gang er det lykkedes at hæve armene over hovedet som vindere foran egne fans i denne sæson, efter de har spillet der 6 gange. Scoren på 4-4 stiller bare et stort spørgsmålstegn og indikerer i hvert fald ikke noget positivt.

*

Reus Deportiu ligger nogle pladser højere som nr. 9, med kun 3 point op til der hvor festen begynder omkring oprykning. De er så en del bedre hjemme end dagens hjemmehold, hvor de kun har tabt en enkelt gang.

På udebane er de faktisk heller ikke så tossede, hvor de også kun har tabt en enkelt gang, så de spiller en del kampe remis.

Begge hold har en tæt målscore og spiller mange kampe remis og da vi vurderer at Reus Deportiu er det bedste af de to mandskaber, tro vi ikke de taber. Og odds på Dobbelt-Chancen er da rimelig godt.

Cadiz – Reus Deportiu = X2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3x indsatsen i Bonus som ny kunde…

To Top