Bonus

Mandagens “Special Bonus” på BNs redaktion…

Dagens valg i kategorien “Bonus Special” er hentet i verden mest prestigefyldte næstbedste række, som Championship i England betragtes som værende. Der er der heller ingen andre ligaer, med så store indtægter på næstbedste niveau.

Birmingham – Wolverhampton = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste LIVEstream på markedet…

Birmingham har haft en meget gyngende sæson i Championship indtil nu og havde det ikke været for hjemmebane niveauet på St. Andrew’s Stadium, havde de ligget sidst. Her har de trods alt hentet 14 ud af deres 16 point.

Så på udebane kan de stort set ingenting. Det betyder også at de ligger placeret som nr. 21, som er den sidste plads over nedrykningsstregen – så det er ikke så sjov læsning for klubbens fans. Scoren på 10-28 for sæsonens 19 kampe er heller ikke sindsoprivende.

I dag er de så hjemme på St. Andrew’s Stadium og havde det været stort set alle andre i Championship der kom på besøg, ville give Birmingham en chance for point, men ikke i dag.

*

Wolverhampton har kun et mål i denne sæson og det er oprykning – de er så nok ikke de eneste – men det eneste hold der virkelig kan have en tro på det og har noget at have det i. Pt. topper de ligaen med 44 point efter de 19 kampe.

De har spillet 9 kampe på udebane og kun tabt 2. Og scoren på 16-7 indikerer at de nærmest er ligeglade med hvor de spiller og hvem de spiller imod. De har kun tabt til QPR og Sheffield W. på udebane og de to hold er en del stærkere hjemme end Birmingham og i en noget bedre form.

Birmingham – Wolverhampton = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste LIVEstream på markedet…

To Top