Bonus

Mandagens “Special Bonus” på BN…

I dag spilles der et opgør der kan ende med at få en meget stor betydning for, hvor det danske mesterskab vil ende, da det er rækkens 2 absolutte tophold der tørner sammen for sidste gang i denne sæson i den danske Superliga.

Brøndby IF – FC Midtjylland = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

Brøndby IF kan sikre sig det danske mesterskab og dermed “The Double”, hvis det ender med en sejr hjemme på Vestegnen på Brøndby Stadion, noget klubben har hungret efter de seneste 13 år.

Og arbejdet kan gøres færdig idag, da Brøndby fører med 3 point og en sejr vil et forspring p 6 point, og dermed for langt væk for dagens gæster til at kunne nå.

Vi tror ikke på, at Brøndby IF for gummiben og gør ligaen mere spændende end højst nødvendigt, men lukker og slukker for for FCM, endda med en komfortabel sejr på et par mål. Vi spiller dog bare på den rene sejr.

*

FC Midtjylland har et skud i bøssen tilbage og det er en sejr i dette opgør. Formen er ikke lige så jævn som Brøndbys, men det må være dagsformen der gælder i dag.

Det er kun blevet til 3 nederlag på udebane i denne sæson, så de har et godt koncept på fremmed græs. Men er det nok til græstæppet i Brøndby tvivler vi en hel del på. Her har hjemmeholdet ikke tabt et eneste opgør i denne sæson.

Ja, bolden er rund og den “Fede dame” har ikke sunget for sidste gang endnu – men vi vurderer chancerne for en udesejr sm ekstrem minimal, men ved selvfølgelig godt, at en remis er en mulighed. Vi ser den bare ikke komme i dag.

Brøndby IF – FC Midtjylland = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus…

To Top