Bonus

Mandagens “Special Bonus” på BettingNews…

Vi er igen i dag taget ned til støvlelandet Italien, selv om det var italienske Juventus, der snød os for et “Fuldt Hus” i går søndag. Vi prøver derfor vores færdigheder i den næstbedste italienske liga i dag, Serie B.

Frosinone – Cremonese = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

Frosinone har sat turboen til i denne sæson og har kun tabt til topholdet Perugia, som er det eneste hold der har opnået flere point end Frosinone i denne sæson. Men med en sejr i dag, kan de hoppe forbi og genindtage 1. pladsen.

Hjemme har de kun spillet 2 kampe som begge er vundet og scoren hedder 5-3. Så det er helt som det plejer på de kanter. Trods det ene nederlag, er formen stadig stigende og det var trods alt på udebane. Hjemme på Stadio Benito er de en helt anden størrelse.

*

Cremonese har kun opnået 8 point efter de første 6 kampe og det virker faktisk en smule som om, at formen er en smule for nedadgående. De har vundet ude over bundholdet Pro Vercelli og her faldt de 4 mål. Så der er kun scoret 4 i de øvrige 5 kampe.

Vi er godt klar over, at på disse kanter er der altid en overhængende fare for remis, men vi vurderer at styrkeforholdet i denne periode er til hjemmeholdets fordel g det er også deres bane der spilles på. Vi fornemmer en sikker hjemmesejr.

Frosinone – Cremonese = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

To Top