Nyhed

Mandagens Special Bonus på BettingNews fra Serie B…

Så har vi sat den italienske Serie B i stævne, med et opgør fra 2 af de hold der stadig er med i kampen om oprykning og derfor har alt at kæmpe for endnu. Men ingen af holdene er i super form.

Palermo – Verona = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny Kunde…

Palermo har længe ligget i toppen af Serie B, men har på det sidste haft nogle uheldige dage, hvor tingene ikke helt spillede. Det skal dog siges, at det mest er på udebane at det halter mest.

Hjemme foran egne fans er de stadig et rigtigt godt hold. Kun 1 nederlag efter sæsonens første 14 hjemmekampe, fortæller om et mandskab der ikke giver sig foran egne fans og i de fleste tilfælde vinder. Det gør de også i dag.

*

Verona vil gerne hurtigt tilbage i Serie A og har da også være godt med i hele sæsonen. Men også Verona er begyndt at få en smule gummiben og har sat point til i deres 3 seneste kampe.

Det har bevirket at de er røget efter den sidste direkte opryknings plads med 6 point. Hjemmeholdet har 2 point mere, men spillet 1 kamp mindre. Vi tror det går som det for det meste gør, når Verona er på besøg hos Palermo – at de taber.

Palermo – Verona = 1 = Odds 1,95
Spilet hvor du får dagens Største Bonus som Ny Kunde…

To Top